Pieter GoversHead
Dominique PampiermoleSecretary
Joost de KleuverTreasurer
Anne TimmermansPromotion and Visual Design
Thom van RijswijkPromotion and Visual Design
Bob TruijenPromotion and Visual Design
Madelief KosterWebsite
Ida DiVincenzoGeneral Committee Member
Maarten WijdeveldGeneral Committee Member
Lotte HompesGeneral Committee Member
Tycho JongensGeneral Committee Member

From left to right: Pieter Govers, Joost de Kleuver, Anne Timmermans, Dominique Pampiermole, Bob Truijen, Madelief Koster, Thom van Rijswijk.